Valori

 

ÎNCREDERE

ÎMPREUNĂ

IMPLICARE


Grupul de Facebook The Charity Mall

O parte importantă a activității de strângere de fonduri precum și de comunicare în privința campaniilor și proiectelor Asociației, se desfășoară în cadrul grupului de Facebook.

Grupul a fost creat în iunie 2020, The Charity Mall fiind o comunitate în creștere, cu oameni care vor să aducă bucurie. Am inceput și continuăm ca primul mall virtual din România, unde oamenii se ajută, iar vânzările sunt caritabile.

Alături de oameni ca tine, care au vândut obiecte pe grup, au cumpărat sau au donat, am reușit în mai puțin de 2 ani să aducem zâmbete, speranță, demnitate si încredere celor peste 1.500 de copii și adulți pe care i-am ajutat!

În cadrul grupului, organizăm campanii de strângere de fonduri sau produse, pentru perioade fixe de timp.

La finalul unei campanii, banii și bunurile colectate se trimit către beneficiari.

Vrei să intri în grup? Apasă aici. Link grup facebook

Orice ajutor contează iar împreună suntem mai puternici. #împreunăfacemfaptebune

Ocazional, participăm și la târguri, cu produsele primite ca și donație sau produse create de voluntarii noștri generoși.

Magazinul online The Charity Mall

În curând vom lansa și magazinul online in cadrul site-ului, unde Sponsorii noștri își vor putea promova produsele, cu direcționarea parțială sau totală a contravalorii acestora către cauzele susținute de Asociație. Astfel, facem cunoscute faptele bune ale antreprenorilor care decid să se implice, iar tu poți cumpăra obiectele preferate, știind că faci și o faptă bună în același timp.