The Charity Mall ar rămâne doar o denumire de program, dacă oamenii nu s-ar implica!

Comunitatea The Charity Mall este vie şi în continuă creştere. Legăm prietenii, ne atașăm unii de alţii şi de toți cei pe care i-am susținut, cu care am plâns și am râs, rămânând toți în sufletul nostru, ca parte din marea familie The Charity Mall.

Am creat parteneriate cu alte ONG-uri și ne-am implicat în cauze din domenii ca Sănătate, Educație, Prevenirea și Combaterea Sărăciei sau Protecția Animalelor. Ne vom implica și în alte domenii, pentru că acolo unde sunt inimi mari, încap și mulți oameni, cu tot cu animăluțe, păduri, râuri și chiar un univers întreg!

Dacă ne urmărești, ai văzut deja cazurile în care ne-am implicat, oamenii pe care i-am ajutat și proiectele în care investim timp, efort și emoție pentru a le dezvolta. Poți citi mai multe aici.

Donează bani

Donează o sumă pentru cauza activă, sau pornește o donație recurentă, lunară. Alege suma cu care te simți confortabil.

Redirecționează 3,5%

Redirectionează 3,5% din impozitul tău pe venit către cauzele susținute de Asociația VHL. Nu te costă nimic, dar poti face un bine!

Vino în grupul de Facebook

In comunitatea noastră, poți vinde sau cumpăra produse sau servicii, cu direcționarea a minim 20% din valoare către cauzele noastre sociale

Donează bunuri sau servicii

Oferă bunuri necesare în cadrul campaniilor de strângere de produse alimentare, de igienă, mobilier, rechizite, cărti și alte materiale pentru școli, copii și oameni în nevoie.

Fii voluntar

Pentru noi, voluntarii sunt parte din familie, iar nouă ne plac familiile mari și inimoase!

Fii fundraiser pentru o cauză!

Îți plac proiectele de educație pentru copii, te doare când auzi de oameni bolnavi, copii săraci sau te înduioșează animaluțele abandonate? Poti ajuta și tu!

Donează o sumă pentru cauza activă, sau pornește o donație recurentă, lunară. Alege suma cu care te simți confortabil.

Nici o sumă nu este prea mică, și orice contribuție poate face diferența în viața cuiva.

Donează prin virament bancar
ASOCIAŢIA BOLNAVILOR DE VON HIPPEL LINDAU
CIF 31226580
Cont RO91RZBR0000060015383828 deschis la Raiffeisen Bank

Îți mulțumim pentru susținere!

Gestul tău poate ajuta copii, oameni cu probleme de sănătate, familii cu dificultăți financiare sau animăluțe fără apărare. Împreună facem lumea din jur mai bună!
Dacă vrei ca donația ta să meargă către un domeniu anume, din cele 4 în care ne implicăm, te rugăm să menționezi la detalii plată: Sănătate, Educație, Sărăcie, Animale.

Cu 3,5% mai mult bine, pe care îl facem împreuna!

Pentru anul acesta colectarea formularelor s-a încheiat. Reîncepem din Ianuarie 2023.

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către cauzele susținute de Asociația VHL. Nu te costă nimic, dar poți face un bine!
Ce trebuie să faci?

ACUM POȚI COMPLETA ONLINE FORMULARUL 230! CLICK AICI

Pentru venituri din salarii și pensii*
Completează Formularul 230 cu datele tale și semnează online. O dată ce ai apăsat butonul de trimitere, acesta va ajunge în atenția colegilor noștri și tu nu mai ai nimic de facut.
Sau descarcă Formularul 230, completează-l și trimite-l către noi pe email către contact@vhlromania.ro. Nu este nevoie să completezi și suma, iar datele asociației sunt pre-completate.
*Formularul 230 se adresează angajaților cu contract de muncă și pensionarilor cu pensii peste 2000 lei, care plătesc impozit pe venit.

Tu alegi unde merg cei 3,5% din impozitul tău pe venit!

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.)

Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV) cu următoarele informații:

  • Asociația Bolnavilor de Von Hippel Lindau,
  • CUI: 31226580,
  • IBAN: RO91RZBR0000060015383828 Raiffeisen Bank.

Declarația unică este disponibilă la acest LINK

Intră in comunitatea noastră! Pe grup poți vinde sau cumpăra produse sau servicii, cu direcționarea a minim 20% din valoare către cauzele noastre sociale și poți afla mai multe detalii despre cauzele noastre și lucrurile frumoase pe care le facem.

O parte importantă a activității de strângere de fonduri precum și de comunicare în privința campaniilor și proiectelor Asociației, se desfășoară în cadrul grupului de Facebook.

Participă și tu! Alege un produs care poate nu îți este util, dar este nou sau în stare foarte bună și pune-l la vănzare pe grup. Poți alege ca minim 20%, sau întreaga sumă, să meargă către cauza activă. Astfel, oferi acestui obiect o nouă viață și faci o faptă bună!

Ce poți pune la vânzare? Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, obiecte de decor, cărți sau chiar și servicii. Poate că ai un talent pentru care oamenii sunt dispuși să plătească. Cum ar fi să faci ceea ce îți place, știind că banii plătiți vor ajuta un om în dificultate, un copil sau un animăluț?

Te așteptăm în grup, să fii parte din magia pe care o facem în fiecare zi! Înscrie-te aici

Poți oferi bunuri necesare în cadrul campaniilor de strângere de produse alimentare, de igienă, mobilier (pentru copii, familii cu venituri mici sau fără venituri sau pentru bunicii din centrele de îngrijire) sau rechizite, cărti și alte materiale pentru scoli, copii și oameni în nevoie

Prin oamenii care sunt membri în grupul de Facebook The Charity Mall, am reușit să mobilăm școli și grădinițe de la țară.

Vă asigurăm că niciunul nu avea pe acasă mobilier școlar, dar știau pe cineva care știa pe cineva și uite așa, doar cu voința de a ajuta, s-au facut lucruri mari pentru copii de toate vârstele!

Implică-te și tu, oferind obiectele necesare sau orice alte obiecte care pot fi valorificate prin vânzare pe grupul de Facebook sau în cadrul târgurilor la care participăm ocazional.

Pentru noi, voluntarii sunt parte din familie, iar nouă ne plac familiile mari și inimoase!

Ce presupune voluntariatul în cadrul organizației?

Dacă ai puțin timp liber, pe care vrei să îl folosești pentru a face bine, sunt foarte multe moduri în care poți fi de ajutor. În funcție de timpul pe care vrei să îl aloci, abilitățile tale și disponibilitatea ta de deplasare, poți participa la binele pe care îl facem împreună.

Doar câteva exemple:

  • Ai câteva minute pe zi și ești mereu online? Poate ne poți ajuta cu moderarea grupului de Facebook, gestionarea postărilor și a comentariilor.
  • Ai o oră sau două pe săptămână și poți face o mică cercetare sau poți trimite câteva mailuri catre sponsori?
  • Ai o abilitate care poate fi de ajutor și ești dispus să o pui în slujba binelui, din când în când?
  • Îți plac copiii? Poți fi voluntar în școlile în care susținem cursurile din proiectul “Educație fără bullying”.
  • Ai simț estetic și îți place să organizezi? Poți ajuta la amenajarea spațiilor din scoli.
  • Poți veni la sediul nostru sau în locațiile unde colectăm bunuri în anumite campanii, să ajuți la sortat, împachetat, trimis colete?
  • Ai timp liber în weekend și ne poți ajuta cu prezența la târguri?

Orice mic ajutor este util. Credem cu tărie în faptul că împreună suntem mai puternici și putem realiza mai multe, iar succesul nostru înseamnă alinare, bucurie, un viitor mai luminos pentru beneficiarii noștri.

Așa că, oricât de mic ți se pare ajutorul pe care îl poți oferi în acest moment, să știi că pentru un copil sărac sau bolnav poate însemna salvarea. Trimite-ne acum un e-mail către contact@vhlromania.ro și oferă-ne ajutorul tău.

Îți plac proiectele de educație pentru copii, te doare când auzi de oameni bolnavi, copii săraci sau te înduioșează animăluțele abandonate?

Poti ajuta și tu! Fii ambasadorul The Charity Mall și organizează propriul proiect de fundraising pentru cauza cu care rezonezi. Găsești aici  cauzele curente sau cele în care ne vom implica anul acesta. Alege una și poți începe o campanie de strângere de fonduri în rândul colegilor tăi, prietenilor sau familiei.

Scrie-ne dacă te putem ajuta cu informații suplimentare.