Cum pot ajuta

O mare parte din succesul nostru se datorează și firmelor (antreprenorilor sau persoanelor de decizie din firme) care au decis să ne sprijine în demersul nostru.

Cum poți ajuta, ca persoană juridică?

Redirecționează 20% din impozitul pe profit / pe venit al companiei tale către cauzele prezentate pe site. Este gratuit și deductibil fiscal. Poți alege un domeniu, o cauză sau mai multe, pe care să le susții!

Sponsorizează cu bunuri sau servicii pentru a fi vândute / licitate în cadrul grupului de Facebook (vom menționa firma, site-ul și alte detalii pe care le consideri necesare) sau ajută-ne cu o ofertă specială pentru toate persoanele membre grupului The Charity Mall). Este gratuit și deductibil fiscal.

Sponsorizează cu bunuri sau servicii necesare campaniilor umanitare. Pot fi alimente, rechizite, cărți, mobilier școlar și nu numai, produse de îngrijire, îmbrăcăminte sau diverse servicii precum transportul. Este gratuit și deductibil fiscal.

Prin semnarea contractului de sponsorizare poți înclina balanța spre bine, ajutând oameni în nevoie, animale fără protecție sau protejând natura.

Sponsorizeaza cu produsele sau serviciile tale sau oferă spre vânzare bunuri sau servicii cu donație parțială sau totală în contul Asociației. Produsele vor fi vândute în cadrul magazinului online, începând din toamna anului 2022, pentru cauzele pe care le susținem.

Oferă bunuri sau servicii pentru a fi vândute / licitate în cadrul grupului de Facbook cu link (cu menționarea firmei, a site-ului și chiar cu oferirea unei oferte speciale pentru grup).

Sponsorizările primite sunt folosite pentru campaniile active. În cazul în care dorești să sprijini cu prioritate unul dintre domeniile în care ne implicăm, sau dorești să preiei sponsorizarea unui proiect în totalitate, scrie-ne și vom găsi împreună cea mai bună variantă. Astfel sponsorizarea ta și eforturile noastre se vor concretiza în ajutor concret, cu impact în viețile multor oameni sau comunități.

Ne place să facem binele să circule, să ne fim alături unii altora, pentru ca împreună să facem fapte bune, acesta fiind motto-ul nostru! De aceea am pregatit câteva pachete atractive pentru companii, care includ:

Promovare imagine pe site, în magazin (prin intermediul produselor tale) sau pe retelele de socializare Facebook & Instagram, în cadrul grupului și pe pagina The Charity Mall

Pachete de beneficii pentru angajații tăi

Posibilitatea de voluntariat pentru angajații tăi

Parteneriate eficiente

Pentru companiile plătitoare de

Cheltuielile cu sponsorizarea se scad din impozitul pe profit, în limita a 20% din acesta, dar nu mai mult de 7,5‰ (la mie) din cifra de afaceri.

Diferența de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, la termenele prevăzute de codul fiscal.

Sponsorizările se pot deduce trimestrial (de exemplu, sponsorizările plătite până la 30 martie pot fi deduse, în limitele precizate mai sus, din impozitul de plată la 25 aprilie) sau anual (sponsorizările efectuate în cursul unui an fiscal vor fi deduse, în limitele legale, din impozitul de plată la 25 martie al anului următor)

Pentru

PFA-urile pot face cheltuieli cu sponsorizarea, deductibile în limita a 5% din venitul net, stabilit ca diferență între venit brut și cheltuieli deductibile, altele decât cheltuielile cu sponsorizarea.

Pentru companiile plătitoare de

Societățile comerciale plătitoare de impozit pe venit care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care la data încheierii contractului sunt înscrise în Registrul Entităților/Unităților de Cult pentru care se acordă deduceri fiscale potrivit art. 25 alin. (4^1), scad sumele aferente din impozitul pe venituri până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Diferența de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, la termenele prevăzute de codul fiscal. Pentru impozitul pe venit, sponsorizările se pot deduce doar trimestrial (de exemplu, sponsorizările efectuate până la 30 martie pot fi deduse, în limitele precizate mai sus, din impozitul de plată la 25 aprilie). Pentru aceste companii sponsorizările nu se pot face și anual pentru toate trimestrele anterioare.

Instrucţiuni de completare a declarației 107 în  acest link

Descărcare formular aici