Ce este

The Charity Mall este în primul rând o comunitate. Un grup de oameni iubitori de bine și frumos, încrezători că orice gest de bine, cât de mic, poate crea legături, armoniza momente, având efecte în timp, și chiar schimba vieţi.

Programul caritabil The Charity Mall a fost creat și dezvoltat de Asociația Bolnavilor de Von Hippel Lindau ( Asociația VHL), și practic ajută oamenii să ajute!

Prin acest program, noi prezentăm cazurile sociale, oferim modalităţile şi soluţiile pentru a-i ajuta pe cei în nevoie, iar cei care doresc, răspund apelului nostru și se implică.

Misiunea noastră este să aducem zâmbete, speranță, demnitate şi încredere unor oameni în situații dificile, creând o comunitate de oameni care vor să facă bine, căci motto-ul nostru este „Ȋmpreună facem fapte bune”.

Poate că oferim o șansă la un viitor mai luminos unor copii, prin acces la educație sau sprijin pentru o familie sau o comunitate în viața de zi cu zi, pentru cheltuielile de bază. Sau ajutor la plata cheltuilelilor medicale pentru o persoană bolnavă. Indiferent de scop, fiecare campanie umanitară lasă în urmă cel puțin un om mai liniștit, mai fericit, cu speranța unui viitor mai bun. De asemenea, iubim animăluţele şi ne îngrijim cum putem de cele abandonate.

Am înființat Asociația Bolnavilor de Von Hippel Lindau ( Asociația VHL) în anul 2013, pentru a-i ajuta pe cei diagnosticaţi cu această boală rară. Am oferit sprijin atât persoanelor diagnosticate cu boala Von Hippel Lindau, cât și familiilor lor. Am descris mai pe larg motivele înființării asociației aici.

În perioada 2013-2020, acesta a fost scopul nostru principal, dar am oferit sprijin și altor persoane diagnosticate cu diverse boli grave, căci cunoşteam durerea.

În timp, ne-am dorit să putem face mai multe, iar în anul 2020 am lansat programul caritabil The Charity Mall, pentru a ajuta tot mai mulţi oameni.  Am plecat la drum cu un vis și un grup de Facebook. Am creat o comunitate, formată din oameni generoși, care s-au unit pentru a face bine și a ajuta alți oameni.

Astfel, prin vânzare sau cumpărare de produse, donații unice sau recurente, au participat la succesul campaniilor noastre de strângeri de fonduri. Fără ei nu am fi reușit să facem atât de multe fapte bune, iar moto-ul nostru, „Împreună facem fapte bune”, este întărit în fiecare zi de susținerea oamenilor.

Sănătate

Oferim sprijin pentru persoane diagnosticate cu boli rare, boli cronice, precum și pentru persoane cu dizabilități.

CUM AJUTĂM?

Plata tratamentelor;

Plata investigațiilor medicale;

Plata terapiilor sau a diverselor echipamente medicale necesare (de exemplu ochelari, scaun rulant).

Prevenirea și combaterea sărăciei

Susținem mame singure, copii orfani sau din medii defavorizate, familii monoparentale, familii cu venituri foarte mici sau fără venituri.

CUM AJUTĂM?

Colectarea de haine, produse de igienă sau alimente pentru persoane din medii defavorizate.

Educație

Renovarea, mobilarea, amenajarea unor unități de învățământ, din mediul rural;

Proiecte de conștientizare și reducere a bullying-ului în școli.

Ocrotirea animalelor

Oferim sprijin pentru salvarea și îngrijirea animalelor fără stăpân sau crescute în adăposturi

CUM AJUTĂM?

Colectarea de produse de îngrijire și hrană.

Plata tratamentelor medicale la nevoie

 

Vrei să ajuți și tu?

Vezi aici cum

Pe lângă grupul de facebook, în curând va funcționa și magazinul online, unde vei putea găsi produse minunate, oferite de sponsorii noștri. În urma vânzării acestor produse, un procent din sumă sau întreaga valoare a produsului va merge către cauzele în derulare. Astfel, cumperi produsul preferat și faci o faptă bună, aducând cel puțin un zămbet unei persoane în nevoie.

Valorile noastre