Ȋn fiecare an, ne propunem să finalizăm proiecte din toate cele 4 domenii principale.

Avem pe listă câteva cazuri de persoane care suferă de boli grave sau cronice, și ne propunem să le oferim sprijin, în funcție de nevoile lor și posibilitățile de tratament, cu o parte din sumele necesare pentru investigații, tratament, terapie.

Credem că toți oamenii ar trebui să aiba acces la servicii medicale și informații care să îi ajute să se vindece sau să reducă efectele bolilor grave. Din păcate însă, de multe ori aceste tratamente sunt costisitoare și greu de accesat. Ne dorim să oferim alinare și demnitate acestor oameni, acces la servicii medicale care le pot face viața mai ușoară.

Ne dorim ca toți copiii sa aiba acces la educație, indiferent de mediul din care provin sau de posibilitățile materiale ale părinților. Cu ajutorul educației, copiii din medii defavorizate au posibilitatea să își creeze un viitor mai bun, mult diferit de realitatea în care s-au născut.

Prin proiectele asociației ne dorim să oferim condiții decente de învățare în școli sau grădinițe din mediul rural. Astfel, ne propunem să renovăm, mobilăm și utilăm unități de învățămănt, să oferim rechizite, cărți, să amenajăm săli de lectură sau biblioteci. În plus, avem în derulare un proiect pilot pentru diminuarea efectelor bullying-ului în școli, prin care vom aduce împreună specialiști și cadre didactice, pentru a oferi mijloacele și strategiile necesare de intervenție.

Contribuim astfel la combaterea abandonului școlar, la susținerea profesorilor dedicați din mediul rural, la crearea unui proces educațional care să ofere șanse reale la un viitor mai bun, către copiii din medii defavorizate.

Visăm la o lume în care nici un copil nu se mai culcă flămând. La fel, visăm la o lume în care bătrânețea este trăită în demnitate, pace și bucurie.

Până cănd vom ajunge ca acest vis să devină realitate, contribuim, cât putem, la susținerea unor familii, comunități sau centre de îngrijire, cu bunuri de primă necesitate. Avem în plan proiecte de colectare bani sau produse (haine, alimente, produse de igienă) pentru centre de îngrijire persoane în vărstă, comunități sărace din mediul rural, susținerea unor familii cu venituri mici sau fără venituri, familiii cu mulți copii.

Pe lângă tot ce facem pentru oameni, ne dorim să ajutăm și alte ființe să ducă o viață mai bună.
Ne-am implicat și vom continua să ne implicăm în proiecte ce țin de salvarea sau îngrijirea animăluțelor fără stăpân. Sumele strânse în cadrul campaniilor din acest domeniu merg către plata îngrijirilor medicale necesare sau către cumpărarea de hrană.
Nici un suflet nu merită să sufere, iar noi ne dorim să dăruim acestor ființe necuvântătoare, cel puțin minimul de siguranță de care au nevoie.

De multe ori, proiectele alese au impact în mai multe din cele 4 arii de acțiune. Familiile în care un membru suferă de o boală gravă, se confruntă și cu sărăcia, datorită costurilor imense ale tratamentelor sau procedurilor medicale. Familiile sărace au nevoie de sprijin în viața de zi cu zi, dar și pentru a își trimite copiii la școală și a le da șanse reale la o viață mai bună.

Alegem cauzele susținute în funcție de aceste domenii și pe baza recomandărilor primite. Verificăm fiecare caz în parte și ne implicăm personal în consilierea fiecărui beneficiar și implementarea soluțiilor pentru care strângem bani. Ne bucurăm pentru fiecare campanie finalizată, pentru fericirea și speranța pe care le oferim oamenilor.

Efortul nostru este dublat, triplat, însutit de oamenii cu suflet mare, ce susțin fiecare campanie și se bucură alături de noi pentru zămbetele oferite.