Comunitatea

Prin intermediul grupului de Facebook The Charity Mall am creat o comunitate şi am strâns în jurul nostru oameni frumoși, care își doresc să ajute.

O parte importantă a activității de strângere de fonduri precum și de comunicare în privința campaniilor și proiectelor noastre, se desfășoară în cadrul grupului de Facebook. Am inceput și continuăm ca primul mall virtual din România, unde oamenii se ajută, iar vânzările sunt caritabile.

În cadrul grupului:

Anunţăm cazurile sociale în care ne implicăm şi organizăm campanii de strângere de fonduri sau produse, pentru perioade fixe de timp;

Colectăm bunuri necesare în cadrul campaniilor. Câteodată avem nevoie de cărţi și rechizite pentru copii, de alimente pentru cei săraci sau mobilier pentru şcoli, iar cei din grup oferă ceea ce pot, se interesează între prietenii lor sau împărtăşesc postările noastre;

Vindem și cumpărăm produse sau servicii de pe grup, cu condiţia ca minimum 20% din valoarea produsului să fie direcţionată către cauzele sociale prezentate;

Lansăm apeluri pentru voluntari. Ajutorul oamenilor este foarte valoros și chiar și câteva minute oferite pe zi pot fi foarte utile; Este aşa mare nevoie de oameni atunci când amenajezi o sală de clasă!

Vorbim, împărtășim opinii și poze și ne cunoaștem mai bine unii pe alţii!

Alături de oameni ca tine, care au vândut obiecte pe grup, au cumpărat sau au donat, am reușit în 2 ani să aducem zâmbete, speranță, demnitate și încredere celor peste 1.500 de copii și adulți pe care i-am ajutat!

Am reuşit să mobilăm şcoli şi gradiniţe, să oferim rechizite copiilor, alimente şi diverse alte produse celor săraci, să plătim tratamente şi intervenţii chirurgicale celor bolnavi, să ajutăm bunici şi bunicuţe rămaşi singuri, să le oferim un zâmbet sau să ajutăm oameni care îngrijesc cu multă dragoste animalele abandonate.

Indiferent de scop, fiecare campanie umanitară lasă în urmă cel puțin un om mai liniștit, mai fericit, cu speranța unui viitor mai bun.