Sprijin pentru Adi și Mario pentru plata terapiilor (în colaborare cu Asociația Autism Voice)

Durata strângerii de fonduri: Noiembrie 2020

Asociația Autism Voice, înființată în 2008, are scopul de a dezvolta și oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări de spectru autist sau comportamentale. N-am unit eforturile cu această Asociație, pentru a veni în sprijinul a doi copii, Adi și Mario.

Adi are 18 ani, provine dintr-un centru de plasament, și are autism. Este un tânăr zâmbitor, bun și implicat în activități ce presupun îndemânare. Își dorește să fie cea mai bună versiune a sa, în fiecare zi. Merge la liceu profesional, în clasa a X-a ( cu doi ani sub nivelul la care ar trebui să fie la vârsta lui, mai ales că suferă și de sindromul X fragil, care l-a afectat cognitiv, având IQ sub 90.

Mario este un pui de numai 4 ani, care are de asemenea autism, lucru care pune o povară financiară foarte mare pe umerii părinților lui, pe lângă toată durerea și presiunea socială ce vin cu acest diagnostic.

Acești copii au nevoie de susținere financiară pentru terapie cu specialiști acreditați, care trebuie plătiți pentru munca lor. Este o muncă delicată și dificilă, fiind vorba de sănătatea mentală a copiilor.

Cu fondurile strânse în cadrul acestei campanii, am reușit să plătim peste 25 de ore de terapie pentru acești copii. Se întâmplă foarte des să ne aliem cu alte asociații pentru a îi ajuta în proiectele lor, întărind astfel moto-ul nostru: „Împreună facem fapte bune”

Ajută și tu cauzele susținute de Asociația VHL, printr-o donație!

ASOCIAŢIA BOLNAVILOR DE VON HIPPEL LINDAU
CIF 31226580
IBAN: RO92RNCB0065172605770001
Banca: BCR