Mese calde pentru 142 de copii (pentru Fundația FARA și 2 centre de zi din București)

Durata strângerii de fonduri: 14-21 Decembrie 2020

Fundația FARA investește în copii și tineri, în cei fără o familie, în cei cu dizabilități și în cei fără șanse concrete pentru a trăi o viață decentă și demnă.  Prin implementarea unor modele de servicii integrate, Fundația FARA sprijină dezvoltarea abilităților și a rezilienței pentru incluziune socială și asumarea cu demnitate a responsabilității pentru propria viață și ruperea lanțului de sărăcie.

În cadrul acestei campanii, am cumpărat jucării de pluș, castorii Titi, pentru că la fiecare castor cumpărat, 2 copii din centrele de zi ale fundației Fara primeau o masă caldă.

Beneficiarii campaniei:

  • Copiii cu vărste cuprinse între 3 și 12 ani.
  • Copii din zone defavorizate din 6 comune ale Sucevei;
  • Copii cu dizabilități din centrele de zi de recuperare;
  • Copii lipsiți de grija parintească din Casa de tip familial Sf. Nicolae din Suceava.

Apoi, fiecare castor cumpărat a ajuns, împreună cu câteva fructe și dulciuri, ca și cadou de Crăciun pentru copiii din 2 centre de zi din București. Am cumpărat și mâncare specială pentru 2 fetite grav bolnave aflate în plasament la centre. Am ajutat astfel 142 de copii, în total.

Se întâmplă foarte des să ne aliem cu alte asociații pentru a îi ajuta în proiectele lor, întărind astfel moto-ul nostru: „Împreună facem fapte bune”.

Ajută și tu cauzele susținute de Asociația VHL, printr-o donație!

ASOCIAŢIA BOLNAVILOR DE VON HIPPEL LINDAU
CIF 31226580
IBAN: RO92RNCB0065172605770001
Banca: BCR